Datasur » Blog Archive » Private Cloud Infrastructure voor Trustbank N.V.

Private Cloud Infrastructure voor Trustbank N.V.

De samenwerking tussen Trustbank N.V. en Datasur

Werkrgoep Project

Onlangs heeft Trustbank haar IT-omgeving succesvol gemigreerd naar een Private Cloud Infrastructure bij Datasur.

Als groeiende financiële instelling biedt de Trustbank verschillende producten en diensten aan de samenleving en maakt bij de uitvoering van haar activiteiten onder meer gebruik van een goed beveiligde infrastructuur. Vanwege de toenemende digitalisering in de financiële sector worden IT-trends op dit gebied steeds belangrijker voor banken en andere financiële instellingen en heb je daarom de juiste expertise nodig op dit gebied.

Door het kiezen van Datasur als IT-partner kiest men voor security, connectivity en efficiency. Datasur is het eerste internationaal gecertificeerd datacenter in Suriname gericht op het hosten en managen van bedrijfskritische applicaties en data met het doel zorg te dragen voor de IT-infrastructuur van haar klanten. De fysieke inrichting van de organisatie, technische capaciteit, uitstekende en breed georiënteerde vaktechnische kennis van het personeel, maken Datasur de ideale partner en Trusted Advisor voor het bedienen van een klant als Trustbank.

Trustbank directeur mevrouw Maureen Badjoeri, wijst erop dat met deze samenwerking een belangrijke stap is ingezet, daar de bank  midden in het conversietraject zit naar de eerste Islamic Bank in het Caraïbisch gebied en Latijns Amerika. “In Datasur hebben wij een betrouwbare en innovatieve partner gevonden voor het beheren van onze IT-infrastructuur, waardoor wij ons nu volledig kunnen focussen op onze core business”, aldus directeur Badjoeri. Bij de Trustbank staat de klant centraal.

“Onze focus is om onze klanten te verlichten van alle zaken die verband houden met het veilig en betrouwbaar opslaan van data. Wij zijn trots dat wij Trustbank met deze stap richting succes helpen”, aldus de heer Robert Hahn, directeur van Datasur.

Zowel Datasur als de Trustbank kijken vol vertrouwen uit naar een vruchtbare samenwerking, voor nu en in de toekomst.

CEO Datasur & CEO Trustbank